Recent Posts

31 Ağustos 2009 Pazartesi

Yedi Yeter mi?


Sığdırabildim mi bilemiyorum, sıradan başlayalım, Hamza Mutlu, Ahmet Dursun, Cenk İşler, Koray Avcı, Sertan Eser, Ali Çamdalı ve Efecan Karaca. Kocaelispor'un takipte oldugu 7 isim. Hepsine de imza attıralacakmış, yeter mi bilmiyorum. Yeter mi?

Bilmeyenler için gelsin: Hamza Mutlu bildigin Kocaelili. Suadiye amator takımından 08'nin başında gelmişti. Bank Asya'da Süper ligte cok ilginç maçlar cıkardı. Ali Çamdalı, Almanya menşei'li. Erciyesten gelmişti kendisi, yaklaşık 1-2 hafta once, tesislerden apar topar kaçmıştı. Şimdi yeni yonetimle tekrar anlaşma sağlayacakmış. Son olarak Efecan Karaca GS'nin altyapısından yetişme (aslında Sarıyer) forvet. Antep belediyespor'da oynamış kiralık, şimdi ise Kartalspor'da. Anlaşma olmuş fakat bir iki pürüz var deniliyor. Diğer dördünü de tanımayan yoktur artık.

10 yorum:

karaktersiz dedi ki...

İmza derken transfer suresi Bank Asya'da da ayni mi? Transfer doneminin kapanmasina yarim gun kaldi ve bu isimler ligi rahat goturur bence.

ugur parildak dedi ki...

bank asyada soyle bi sorun var ki altay'in basina geliyor devamli. "biz bank asya oyuncusuyuz süper lige ciktigimizda bizi kovalarlar" diyerek tam kafaya girecekken oynamayi kesior oyuncular. işallah o şekil olmaz..

xfactor dedi ki...

abi bırak altay kalsın bank asya'da ya bu hafta ordu yerine gençlerle yapacaktık biz çıksaydık kdsjfl böyle daha iyi :P.

ayrıca başlık 7.4 yetmedi mi gibi olmuş. ayrıca bu adamların klübü yok muymuş şimdiye kadar. en azından cenk işler'İn 13 golu var bu ligde. ( Küsüratli verdim sayıyı haha)

xfactor dedi ki...

ayriyetten salı (BUGUN) günleri 23.15 te bank asya özetleri var stv'de haha fıkralarla türkiye'den sonra izleyebilirsiniz : )

kirkbir dedi ki...

ahmet dursun imzayı çaktı. koray kasımpaşaya gidebilirmiş. ali camdalı zaten bizimdi, geri gelmiş.

yahu o değil de niye keşke başka arkadaslar da yorum yazsalar =) değil mi?

korfez_asıgı dedi ki...

cenk işler fiyattan dolayı yalan olmuş sanırım koray kasımpaşada ahmet dursun imzayı attı ali çamdalı tesislerde zaten efecanda ufak bi bonservis sorunu varmış hamza bence gelmesi büyük ihtimal sertan hakkında bi bilgim yok transferi ne aşamada...

korfez_asıgı dedi ki...

son olarak gelen bilgi ahmet zaten imzaladı ali çamdalı,hamza mutlu, efecan karaca ve daha önce gelip takımdan ayrılan ersin veli geri dönmüş ve sağlık testinden geçmişler sertanlada anlaşıldığı söyleniyor...

xfactor dedi ki...

abi millet sibierski'li mokoena'lı (salladım) everton bloglarında haha işte piremier lig bu. o değil de şöyle bi bakınca kocaelispor sanki hep forvetlerle anlaşmış gibi geliyor bana haha. sertan, cenk, ahmet ...

ugur parildak dedi ki...

abi insanlar yürekten çok yetenek seviyorlar. yani sahsen benim icin, faruk'un sigarayi söndürüp oyuna girmesi, messi'nin calimlarindan daha eglenceli bir şeydir ama işte herkes böyle degil millet "ooow harrrrika hareket" demeye meyilli bizse kendi eglencemizi bi sekilde kendimiz yaratiyoruz sahadaki futbolun sadece futbol olmadigi, 90 dakikada bitmedigi zaman asigiyiz biz ondan bu blogu takip etmiyor millet cünkü artik herkes seyircileşti, ve hakkiyla güzel şey görmek istiyorlar biz ise taraftariz.. sapina kadar!

karaktersiz dedi ki...

Suskunlugumun sebebi 1.5 haftalik istanbul di$i seyahatine bu gece ba$layacak olmam a dostlar. Bu sure icinde belki bir Erciyesspor macina denk gelirsem giderim, ayrintisini yazarim buraya. Kendinize iyi bakin $imdilik. :)

Lig degil ama biz superiz, yemi$im Messi'yi, Emre'li Okan'li İnter'i...