Recent Posts

22 Ağustos 2009 Cumartesi

Mehmet Batdal Tipi Çağdaş Forvet

Ad: Mehmet Batdal
Görev: Ümit Milli Takımda yaşlanmak
Boy: 1.96





Mehmet Batdal sezonun ilk maçında 2 gol attı. Yıllar evvel adı başta Beşiktaş'la olmak üzere Galatasaray, Barcelona, Real Madrid (yok artık) ile anılan bu futbolcu gerçek bir bucalı oldu çıktı. Bir dönem Altay'a da kiralanmıştı. Altay'da o dönem uzun boylu forvet kontenjanı doluydu. Hatta bir ara kadroda dünyalar dandiği Erkan Martin bulunuyordu. Zor yıllardı ve Sinan Kaloğlu gitmişti...


Ayriyetten bu sene ilk gol kralı adayım Burak Çalık 2. si ise Mehmet Batdal... Bakalım, saklayacağım bu postu.
Daha Fazlası...

2009 - bucaspor 4 kocaelispor 0

bucanavarlar tonla eksikle izmir'e gelen kocaelispor karşısında beklenmeyen bir fark yakaladilar.. buca'nın golleri ardi ardina geliyordu ki izmir'de deprem oldu. yarin yeniasir'in manşeti hazir "buca depremi 4.0"..


Daha Fazlası...

Bucistler


Abi bu adamların taraftar grubuna hastayım...
Daha Fazlası...

21 Ağustos 2009 Cuma

1. Hafta Maçları 22-23-24 Ağustos

Evet, lig başlıyor bugun.

Trt ciddiyetinde sunarsak;

22 ağustos - cumartesi;

20.30 Bucaspor-Kocaelispor (Yeni Buca)

İddaa'da maçın oranı 2.00'den 1.6'ya düşmüş. Kocaelispor yöneticileri paf takımıyla çıkacaklarını söylemiş. altyapıdan 12 oyuncu getiriyorlarmış. Yeni futbolcularının lisansını yetiştirememiş. Bence iddaa oynayacaklar direk 1'e bassın. Hatta azuth'un değişiyle paraları yoksa böbreğini satıp bassınlar hehe.
Bu arada geçen sene de Diyarbakırspor "paf takımıyla çıkıcaz, lisanslar yetişmedi" deyip, Karşıyaka maçına tam kadro çıkmışlardı son anda. 2-1 de kazanmışlardı.


23 Ağustos Pazar:

16.30 Boluspor-Mersin İdmanyurdu (Bolu Atatürk)
16.30 Giresunspor-Orduspor (Saha Daha Sonra Bildirilecek-Seyircisiz)
16.30 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Konyaspor (GASKİ Spor Tesisleri)
20.30 Kayseri Erciyesspor-Dardanelspor (Kayseri Büyükşehir Belediye Kadir Has)
20.30 Adanaspor-Karşıyaka (Adana 5 Ocak-Seyircisiz)
20.30 Samsunspor-Kardemir Karabükspor (Samsun 19 Mayıs)
20.30 Buyuk Altay-Kartalspor (Alsancak
MABEDİMİZ)

Biz Azuth karşimle beraber pazar akşamı Alsancak'ta olacağız.
Kusura bakmayın ama GE-Lİ-YO-RUZ.

24 Ağustos Pazartesi:

20.30 Hacettepe-Çaykur Rizespor (Ankara 19 Mayıs)

Daha Fazlası...

vira bismillah


Daha Fazlası...

18 Ağustos 2009 Salı

İzmir'e Bekleriz

Ligin yeni iki takımı, biri bu lige tarihinde ilk defa ugrayan ilçe takımı Bucaspor, diğeri son senelerde iyiden iyiye ligi benimseyen Kocaelispor. Geçen sene birisi bir üst lige çıkmaya çabalarken, diğeri ligte kalabilmek için her şeyi deniyordu. Eee, hayat garip, dünya küçük. İki kulup Bank Asya 1. Liginin sezon açılış maçında karşı karşıya geliyor.

Bu maç için çılgınlar gibi heyecanlanmam gerekirken -kendi adıma konuşayım burada biraz- sıkıntı ve tereddütü bi an eksik etmiyorum kendimde. Dramatik bir maç olacağı kesin. Bucaspor için güzel bir deneyim olacak, muhtemelen gelecekte hatırlanacak bir maç olacak. Onlar için dramatik olmasını beklemiyorum açıkcası. Fakat Kocaelispor taraftarları buruk izleyecek bu maçı. Geçen seneden futbolculara ve teknik adamlara federasyon üzerinden odenecek borcu bir türlü toparlayamıyor Kocaelispor yönetimi. Belediye tam anlamıyla sırtını dönmüş, herkes dört gözle kongre gününün gelmesini bekliyor. 6-7 trilyonluk bu borcun odenmediği takdirde, Körfez ekibi, 14 kişiyle gidecek İzmir'e. Yeni transferlerini oynatamayacak cünkü...

Bucaspor'daki sıkıntılar ise daha bir başka. Yonetim ve taraftar arasındaki gerginlilk damgasını vuracak mı bu maça bilemeyiz. Bilindiği üzere Bucaspor bir markalaşma ve kurumsallaşma cabasında. Takdir ediyorum, bir ilçe takımının yapabilecegi zor olan işleri başarıyorlar.
bu çercevede gittikleri logo değişikliği taraftarın sinirlenmesine sebep oldu. Aslında bir eskisine, bir de yenisine bakıyorum. Acıkcası, bir arçelik bir tüpraş'taki gibi bi logo değişikliği olsa anlardım ama bunu pek sevemedim. Taraftara hak vermek lazım, logolara ve pankartlara bu futbolda namus gözüyle bakılıyor. Buca taraftarı az olabilir sayıca ama ateşlidir. Bu ülkedeki namus anlayışını düşününce gerginlik doğal haliyle.

Cumartesi oynanacak bu maç TV'den de canlı yayınlanacak. Cumaya kadar borç odenmezse Kocaelispor genç PAF agırlıklı kadrosuyla formalite maçı oynayacak Buca'da. Bucalılar bu durumdan haberdarlar mıdır bilemem ama, süper ligten düşmüş bi takımı izleyecekleri için heyecanlanıyorsa çok şey beklemesinler. Hatta farklı bi galibiyet için hazırlık bile yapabilirler.
Daha Fazlası...

17 Ağustos 2009 Pazartesi

Sürmeneli Hasan


Hasan Üçüncü muazzam bir futbolcudur bence. Giresunspor ile anlaşmış. Yıllar yılı Trabzonspor'da forma giymişti. Sonra Ankaragücü'ne transfer olmuştu. Bu sene kendisini Bank Asya 1. Lig'de izleyeceğiz. Yani Giresunspor her İzmir'e gelişinde izleyeceğim ben bu adamı. Bir ara sol açık oynuyordu yanlış hatırlamıyorsam Hasan. Gerçi solak da değil ama bilemiyorum tam bir joker. Trabzonspor sevdalısı Hasan kardeşimiz Giresun'da da beklenildiği gibi 61 numaralı formayı giyecekmiş. İddaa'da Hasan'ın sarı kart görme oranı ise 1.02 imiş. Böbreğimi satıp basıcam bu orana.

Bir de Göztepe'den aşina olduğum Bülent Üçüncü vardı. Aralarında bir akrabalık bağı var mıydı bilmiyorum ama o da Trabzonspor'da oynamıştı. Hasan kadar renkli bir kişilik değildi.

Hasan'a Giresun'da başarılar diliyorum. Sürmene'ye biraz daha yaklaşmış oldu böylece.
O arjantinli Ortegaysa, Bu da bizim sürmeneli Hasan'ımızdı
Daha Fazlası...