Recent Posts

28 Ağustos 2009 Cuma

Ufuk Ateş

Bank Asya cidden acaip eğlenceli bir lig. Süperligde şöyle şeyler duyamazsınız mesela. olmaz yani. ayin 26 si altay'in resmi sitesinde iki haber var "zafer biryol imzaladi, ufuk ateşle yollarimiz ayrildi":

Profesyonel Şubemiz, Teknik Direktörümüz Fuat Yaman ile bir araya gelerek yapmış olduğu toplantı sonrasında iki oyuncumuz ile yollarını ayırma kararı almıştır.

Futbolcularımızdan Ufuk Ateş'e emeklerinden ötürü teşekkür ederek yollarını ayıran kurmaylarımız, Özkan Serbest'ten de kendisine takım bulmasını istemiştir.


gün dönüyor, devran dönüyor ayin 27 si oluyor:

Kulübümüz Yönetiminin, dün yollarımızı ayırma kararı aldığı futbolcumuz Ufuk Ateş, bugün tesislerimize gelerek Başkanımız Niyazi Konuşmaz ve Teknik Direktörümüz Fuat Yaman ile görüştü.

Ufuk Ateş, Altay Kulübü'nün kendisine en zor zamanlarında destek olduğunu, fakat bu süre içerisinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle kulübüne fayda sağlayamadığını belirterek, borcunu ödeme şansı bulmak için takımda kalmak istediğini bildirdi.

Ateş, Başkanımız ve Teknik Direktörümüz ile yapmış olduğu görüşmede en kısa sürede toparlanıp sahalara dönerek, Altay'ı şampiyonluk hedefine ulaştıracak golleri atmak istediğini de söyledi.

Bu görüşmenin ardından konuyu tekrar değerlendiren Kulübümüz Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Konuşmaz ve Teknik Direktörümüz Fuat Yaman, futbolcumuz Ufuk Ateş'in takımda kalmasına karar verdi.

Tecrübeli golcümüz Ufuk Ateş, ekibimizin bu akşam yapacağı idmana katılarak, takımla çalışmalarına devam edecek.


çok tatlisiniz ya.. altaylı kurmaylar..

2 yorum:

karaktersiz dedi ki...

Buna benzer olaylar Rizespor'da da oluyordu sanirim, gecen gun bir yerde okudum, yeni yonetim artik rica minnet kulubu olmayacagiz, di$ardan yonetilmeyecegiz gibisinden $eyler soylemi$ti. Artik kimlerin lafi geciyorsa kulupte, bu haber de buna benziyor.

xfactor dedi ki...

abi gözlerim yaşardı ya. takımımızın linderoth'u ufuk'u daha tam bir maç izleyemedim be abi. bir de çok yetenekli diyolar ama bakalım. azuth aylık aidat ödeseydik o yönetimde şimdi biz söz sahibi olacaktık :))