Recent Posts

28 Ağustos 2009 Cuma

Mersinspor Adanaspor

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjDqjAdOF8qurzk7JIIFywXDTwC7l3RV780tkwOA0L6btJkz5oyhSFBGUX1BuE3s3q04OC8g0mRPK27nA5gd72wPQ65mYqvCDPlvfm10wy8No8eVvkWQOSQPhHhrmWv3WzFb-L22_TrBKfG/s320/mersin-adanaspor.jpg

Haftasonunda mersinspor adanaspor maçı oynanacak. mersin idman yurdu'nun sahasinda isiklandirma olmamasi nedeniyle maç günes tepedeyken 40 derece sıcakta oynanacak. bir sürü sponsordan inanilmaz paralar kazanan tff'nin milli oyunculara prim dagitmak yerine boyle seylerle ilgilenmesini istiyorum ben. prim için milli formayla basarili olacaksa milli topcu da olmasin bi zahmet.. her neyse.

en son miy - adanaspor macinda, mersinliler 1500-2000 kisi tren garini basmislardi. trene de polis tarsus'a kadar eslik etmisti. maci adanaspor kazansa da miy luler "ulen acaip korkmuştunuz" diye dalgalarini gecmis, adanalilar da "hizli trenle geldik" diyerek delirtmislerdi mersinlileri.

mersin idman yurdu baskani ali kahramanli "klubun transfer bütcesinin yarisini ceza olarak veriyoruz" diyip su aciklamayi yapmis:

''Netice itibariyle karşılaşmadan hangi takım galip gelirse gelsin, her ikisi de bölgemizin ciddi takımlarından biri. Bu nedenle tabii kazanmak için çalışacağız, ancak karşılaşmanın centilmenlikten uzaklaşmamasını temenni ediyorum. Bunun için en az bizler kadar taraftarlarımıza da görev düşüyor.''

1 yorum:

karaktersiz dedi ki...

Guzel bir Akdeniz derbisi olacak gibi gorunse de, o sicakta neler olur bilinmez. Adanaspor alacak gibime geliyor.