Recent Posts

28 Ağustos 2009 Cuma

Bank Asya 1. Lig dosyası (Tansu Polatkan sesi ile okunacak)

Kartalspor ve Kocaelispor sorunlarini cozemezlerse malesef du$memeye oynayacaklar. Kocaelispor bir yandan futbolcularina lisans cikartmaya cali$irken bir yandan da bu futbolculara atilan kacalarla bogu$mak zorunda. İki ekibin i$i cok zor.

K.Erciyesspor taraftari maclarda yeni stadyumu doldurmasi lazim. İlk macta 2000kusur seyirciyle maca ciktilar. Ek olarak, Erciyesspor oldukca genc bir ekip, kadroda 2-3 tane tecrubeli oyunculari olmaliydi. Arka arkaya mac kaybederlerse lig maratonu onlar icin husran olur.

Ç.Rizespor'da forvet yuku Ozgurcan'a binmi$ durumda. Cagri ve Riberio ofansif anlamda Ozgurcan'a yardimci olamiyormu$, bunu a$malari lazim. Yeni bir stadyumlari var, maclara bol taraftar gitsin istiyoruz.

Kar$iyaka 5 hafta seyircisiz oynama cezasi ve deplasman maclariyla beraber beraber 10 haftalik zorlu bir maratonu en az hasarla kapatma planlari yapiyor. Forvet ve sol bek ihtiyaclari varmi$. Sol bek icin bir Kamerun'lu ile goru$uyorlarmi$.

Samsunspor super lig'de en ozlenen takimlardan birisidir herhalde. Deplasmanda kazanmaya hasret kalan bir ekip. Yonetim ve futbolcular oldukca mutsuz oldugu bilgileri geldi, farkli sikintilari varmi$, yakinda ortaya cikar.

Hacettepe ise Bank Asya'ya yabanci bir teknik yonetime sahip. Gelen haberlere gore soyluyorum, yeni ligi oyuncular da garipsemi$ler sanirim, mutsuzlar gibi gorunuyor. Bunu atlatirlarsa 2-3 hafta sonra saglam maclar oynarlar.

Altayspor'da Zafer Biryol var bir kere. Son roportajinda "$ampiyon olmamiz lazim artik, bunun icin de beni aldilar. Kadromuz cok iyi, mac eksigim var ama en kisa zamanda kapatacagim." diye belirtmi$. Teknik direktorleri ise forma girmeleri icin 4-5 hafta sure istemi$ taraftarlardan. Cidden bu takimin super lig'de kesinlikle olmasi gerekiyor, zaten ligin de favorisi... Yeter artik Demiroren!!!

Karabukspor, Giresunspor, Orduspor ve Mersin İ.Y. bana gore tam bir kapali kutu, ligden ayri duz ko$u yapan ekipler bunlar olacak sanirim. (eheh) Ne yapacaklari belli olmayan 4 ekip. Orduspor ust siralari zorlar gibi gorunuyor, sahasinda saldirmayi seven bir ekip ama Giresunspor'da İsmail Gulduren var, gecmi$ olsun diyorum rakiplere. :)

Dardanelspor ve Bucaspor bu sezonun cetin cevizleri olacak gibi gorunuyor. 3-4 hafta sonra gidi$atlari belli olur.

Gaziantep BŞB. forvet arayi$i icindeymi$, 2-3 oyuncuyla ilgileniyorlarmi$. Bunu a$arlarsa ic saha maclarinda ustunluk saglayabilirler.

Konyaspor, Adanaspor ve Boluspor'la ilgili fazla bilgiye sahip degilim ama ust siralari zorlamalari bu ekiplerde dogu$tan "on" geliyormu$.

(Sagdan soldan ve eblek D-smart sayesinde ula$ilmi$ bilgilerdir. Yakinda Bank Asya ile ilgili hangi kanalda, hangi program falan var toparlayinca yazacagim.)

11 yorum:

kirkbir dedi ki...

ben kocaelispor adına konuşayım: %95 pafla çıkıyoruz yine..

xfactor dedi ki...

ben de gaziantep bşb adına konusayim. abi özetleri izledim tribünsüz bir stadda maç oynanmış ? ahha o nasıl oluyor ya. ama sami yen e gelince kriterlere uymuyor oluyo :(

karaktersiz dedi ki...

Ben de Erciyesspor adina konu$ucam ama 2-3 mac kazanmalarini bekliyorum. :)

ugur parildak dedi ki...

dardanelspor adina konusuyorum ki banko playoff üstü allah kerim..

ugur parildak dedi ki...

olm bu arada xfactor, karaktersiz, kiriki ve ben olarak kendimiz yazior kendimiz yorumluyoruz ama hosuma gidiyor :)) eglencemizi bulduk bi süre bakalim kendi kendimize :)

xfactor dedi ki...

aheahh ben çok eğleniyorum abi ya. bi de altay adına konusayim;

" biz seni şampiyon ol diye sevmedik, ama 1 kere de ol be ALTAYIM" ahahha

karaktersiz dedi ki...

ahah xfactor karde$im davet ettiginde yazacagimi pek du$unmuyordum ama eglencelymi$.
ayrica super ligi herkes yazabilir, onemli olan fazla konu$ulmayanlari goz onune getirebilmek. (ver gaziiii)

xfactor dedi ki...

Ben Sol üst köşeye falan İsmail Güldüren Özel bölümü açmak istiyorum. Millet messi'ye açadursun :(

ugur parildak dedi ki...

haha karşim bi şekil verelim ama bloga templete falan yapalim daa bi cafcafli olsun. bi de hakket ismaili olsun, serdar i olsun yana koyalim "ordinaryus" "büyük kaptan" falan yazalim üstüne de..

xfactor dedi ki...

hocam ben anlamıyorum pek blog düzenidir, şekil vermedir falan gfjkd yapsanıza onları be. şu url'deki icon'a büyük kaptanımız tahir in suratı koyucam ahaha

ugur parildak dedi ki...

hahah tam yetkiyle donat beni :)